25. tammikuuta 2019

Jokaisessa päivässä jotakin ihanaa

Minun on ollut tämän vuoden puolella vähän vaikeuksia keksiä blogiin motivoivaa kirjoitettavaa. Listalla kyllä roikkuu useampia aiheita, mutta jotenkin niihin tarttuminen ei innosta.  Suunnittelemani postauksen pusertamisen sijaan päätinkin, että tänään mennään sieltä, missä aita on vähän matalampi. Ajattelin jakaa arkiviikon kuulumiset tällaiseen positiiviseen tyyliin: jokaisesta päivästä se tähtihetki tai kivoin juttu. Ihanan arjen ei tarvitse olla kovin kummoista.


Maanantai
Imuroin aamulla kodin solua varten ja katselin koskettavaa Still Alice -elokuvaa Areenasta. Sopiva sekoitus rentoutumista ja kotitöitä ennen yliopistolle menoa sai päivän starttaamaan hyvällä mielellä.

Tiistai
Supertylsien luentojen jälkeen oli ihana palata kotiin miehen, valmiiksi lenkitetyn koiran ja rennon kotiplööbauksen pariin. Parasta oli vain pelata illalla monta tuntia Simssiä pitkästä aikaa.

Keskiviikko
Vapaapäivä! Menin siskon kyydillä vanhempien luokse. Söimme äidin tekemää ihanaa uunilohta, veimme koirat pitkälle lenkille mukavasti yhdeksi päiväksi lauhtuneessa pakkassäässä sekä juttelimme opinnoista, asunnon ostamisesta sekä yleisistä kuulumisista.

Torstai
Menin heti aamuisen parin tunnin luennon päätteeksi keskustaan parasta ystävääni tapaamaan. Söimme salaatit ja kiertelimme pitkään ostoksilla. En ostanut muuta kuin shampoon, mutta jutteleminen ja ajan viettäminen yhdessä oli ihan parasta.

Perjantai
Päivä yliopistolla loppui tuntia aikaisemmin kuin ohjelman mukaan olisi pitänyt, joten pääsin parhaaseen valoisaan aikaan metsälenkille koiran kanssa. Kuuntelin kävellessä musiikin lisäksi Julia Thurénin Melkein kaikki rahasta -podcastin, jossa puhuttiin hääbudjetista. Inspiroiduin muistelemaan meidän parin vuoden takaisia juhliamme. Ehkä voisin jossain kohtaa kirjoittaa itsekin blogiin hieman häämuistoja? Miehen tultua kotiin lähdimme vielä ex tempore hänen vanhemmilleen, kun yleensä perjantaisin meillä vieraileva kaveri oli sairastunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti