12. heinäkuuta 2019

Kuulumiset elämän osa-alueittain


Opiskelu: Keskiviikkona sain vihdoin tehtyä pois alta kesäloman viimeisen koulutehtäväni eli yli tuhat sivua käsittäneen kirjatentin. Vaikka olen käyttänyt opiskeluun päivittäin vain noin tunnin, on kiva, ettei siitä tarvitse enää huolehtia senkään vertaa.

Ystävät: Pari seurakuntakaveria kävi tiistaina meillä pelailemassa lautapelejä. Testasimme ensimmäistä kertaa tällä porukalla myös tietokoneen ja kännykän kautta toimivia Jackbox-partypelejä. Oli oikein hauskaa! Eilen vietin aikaa kaupungilla parhaan ystäväni ja hänen juuri kaksi kuukautta täyttäneen vauvansa kanssa. En kestä, enää pari viikkoa, niin päästään tapaamaan meidänkin vauvamme!

Perhe: Mies oli lauantain harrastukseensa liittyvissä kilpailuissa, joten suuntasin koiran kanssa vanhempieni luokse. Myös siskoni ja hänen miehensä tulivat, ja nautimme aurinkoisesta säästä syömällä hyvää grilliruokaa ulkona. Tänään olemme menossa kylään miehen perheelle.

Parisuhde: Katsoimme miehen kanssa pitkästä aikaa DVD:ltä yhden luennon avioliittoleiriltä, jolle osallistuimme kaksi vuotta sitten. Saimme aikaan tosi hyvää keskustelua parisuhteestamme sekä asioista, joita haluaisimme kehittää. Koen arkemme ja suhteemme tilan yleisesti ottaen oikein mainioksi, mutta välillä on silti tärkeää keskustella niistä kimurantimmista ja muutosta kaipaavistakin osa-alueista. Maanantaina innostuimme lähtemään pitkästä aikaa yhteisille minitreffeille American Dineriin. Tavoistamme poiketen emme tällä kertaa tilanneet hampurilaisia, vaan testasimme herkulliset jälkiruokapirtelöt. Ison purilaisen jälkeen niille ei oikein ikinä ole mahassa tilaa, joten nyt oli kiva kerrankin herkutella ja tilata suolaiseksi purtavaksi pelkästään  jaettu korillinen waffle-ranskalaisia. Valitsin pirtelömaukseni kinuskin, kun taas mies testasi Hubbabubbaa. Maistui muuten ihan samalta kuin se lapsuuden purkkakin!

Vapaa-aika: Virkkaus on saanut taas uutta puhtia, koska yritän saada tällä hetkellä työn alla olevan projektin valmiiksi ennen vauvan syntymää. Käsitöiden teko kun ei välttämättä oikein onnistu vauva sylissä. Samalla olen katsellut Areenasta leffoja ja Hercule Poirot -jaksoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti