2. huhtikuuta 2019

Ei aprillia vaan faktoja

Nyt kun eilisestä aprillipäivästä on selvitty, ajattelin, että jekkujen tai valkoisten valheiden sijaan voisin ottaa osaa viiden faktan haasteeseen, joka on kiertänyt ainakin Instagramissa sekä joissain blogeissa. Edelliskerran olen itse jakanut sekalaisen faktapläjäyksen itsestäni joulukuussa.


1. Tykkään tosi paljon kasveista ja kukista sisustuksessa, mutten totisesti ole mikään viherpeukalo niiden hengissä pitämisessä. En osaa tehdä kasveille säännöllisen epäsäännöllistä kastelua kummempaa, ja aika usein hankkimani ruukkukasvit ovat kuolleet muutamassa kuukaudessa. Muutama pitkäikäinen vakiokasvi minulla onneksi on, joita en ole onnistunut näivettämään hengiltä. Kodin varjoisempia kohtia olen lisäksi somistanut tekokasveilla. Ne eivät ehkä ole yhtä tyylikkäitä, mutta ainakin ne kestävät aikaa.

2. Aina, kun olen kipeänä, kehoni tulee täyteen punaista ihottumaa. Ei ole väliä, onko kyseessä norovirus, nuhakuume, vatsatauti vai perus flunssa - rintakehäni ja mahani täyttyvät ihottumasta. Outo oire alkoi yläkouluikäisenä, ja uskoisin sen olevan jonkinlainen allergiareaktio kehon oman immuunipuolustusjärjestelmän aktivoitumiseen. Ihottuma ei onneksi ole kipeää tai kutisevaa, ainoastaan kosmeettinen ilmiö.

3. Kuuntelen nykyään lähes aina tietokoneella ollessani ASMR-videoita. Pidän siitä, että hiljaisuuden sijaan taustalla on jotakin ääntä, mutten ole oikein ikinä innostunut varsinaisesta taustamusiikin käytöstä. Rentouttava äänimaisema, kuten hiusten harjaus tai inaudible-puhe toimii itselläni paljon paremmin! Aika usein kyllä myös pelkän taustaäänenä käytön sijaan katselen ASMR-videoita kunnolla rentoutuakseni. En ole koskaan saanut tinglesejä, mutta kuvitteellinen hetki kasvohoidossa tai vaatekaupassa rentouttaa silti kummasti.

4. Käytän nykyisin pelkästään kaarituettomia rintaliivejä. Mukavuus ennen kaikkea! Tuntuu, että kaarituettomista versioista oikean ja hyvin istuvan koon löytäminen on paljon helpompaa, eivätkä liivit kiristä samalla tavalla kuin perinteiset versiot. Onneksi kaarituettomuus ja kevyt bralette -tyyli ovat olleet jo pitkään muotia, joten kaarituettomia vaihtoehtoja löytyy helposti.

5. Haluan pitää kynteni tosi lyhyinä. Joskus varhaisteininä olin innostunut kynsitaiteesta ja yritin kasvattaa nysiäni pidemmiksi, jotta niihin olisi helpompi lakata jännittäviä kuvioita, mutta sen villityksen jälkeen olen pitäytynyt visusti mahdollisimman lyhyessä mitassa. En pidä lainkaan tunteesta, kun kynsi ulottuu paljon sormenpäätä pidemmälle. Enkä voisi ikipäivänä hankkia rakennekynsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti